Desmet & Zoon
Desmet & Zoon
promo

Vind online de auto die bij jou past!

Shop@Home

Een nieuwe wagen dankzij shop@home en virtuele afspraken


Bent u op zoek naar een nieuwe auto (nieuw of tweedehands), surf dan vanuit uw zetel naar onze stockwagens. Onze showroom is jammer genoeg gesloten, maar onze digitale showroom blijft 24/7 geopend.

Heeft u interesse in een specifiek(e) model of wagen? Ons verkoopteam staat klaar om u via videocall vrijblijvend te woord te staan. Wanneer u een offerte-aanvraag indient of meer informatie wenst, stellen wij u deze optie automatisch voor.

Wij kijken er naar uit uw vragen te beantwoorden!

CONTACTFORMULIER
Shop@Home

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten