Desmet & Zoon
Desmet & Zoon
HIER TE ONTDEKKEN IN ONZE VIRTUAL SHOWROOM
Catalogusprijs*

€ 36.550

Actieprijs vanaf*

€ 35.550

U bespaart*

€ 1.000

Of al vanaf € 349/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 36.550

Actieprijs vanaf*

€ 35.550

WLTP – GECOMBINEERD

 Actieradius: 270 km **

MAXIMAAL VERMOGEN

 110 KW (150PK)

SNEL LADEN VAN DE BATTERIJ

 Van 20 tot 80% in ongeveer 60 min **

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Nissan Leaf N-Connecta 62kWh / 7 jaar garantie

Actieprijs
€ 39.500
Nissan Leaf N-Connecta 62kWh / 7 jaar garantie

Nissan Leaf 40kWh Tekna / 12 maand garantie / BTW aftrekbaar

Actieprijs
€ 24.750
Nissan Leaf 40kWh Tekna / 12 maand garantie / BTW aftrekbaar

Nissan Leaf 40kWh Tekna / 12 maand garantie / BTW aftrekbaar

Actieprijs
€ 24.000
Nissan Leaf 40kWh Tekna / 12 maand garantie / BTW aftrekbaar

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN LEAF

DE NISSAN LEAF ZERO EMISSION

ELKE DAG, SIMPLY AMAZING

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische wagen op de weg.

Configureer uw LEAF

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD

Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw wagen. Stelt u zich eens voor: een voertuig dat maar één pedaal gebruikt om te versnellen, af te remmen en te stoppen, dat perfect zelfstandig kan parkeren en helpt om u te beschermen tegen risico’s uit uw omgeving. Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIES

E-PEDAL

Versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, aangenaam en geeft u ook nog eens meer controle.

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

PROPILOT

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, afremmen of stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en houdt uw dode hoeken in de gaten.

ONTDEK MEER OM U HEEN

PROPILOT PARK

Parkeer als een professional met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga gerust achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren makkelijker dan ooit.

NUL UITSTOOT

MEER KILOMETERS VOOR MINDER GELD

WAAROM KIEZEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN?

Met de nieuwe Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen uitstoot, dus lagere eigendomskosten en 100% elektrisch, dus minimale gebruikskosten. Als dat niet fantastisch is!

BESPAREN
Elektriciteit is veel goedkoper dan brandstof en met de nieuwe Nissan LEAF hoeft u nooit meer de olie te vervangen, de motor af te laten stellen of emissietesten te doorlopen. Bespaar op uw dagelijkse ritten en u wordt er ook nog eens voor beloond. Met talloze overheidssubsidies en belastingvoordelen moet u niet meer twijfelen om de overstap te maken.

GEEN CO2
De nieuwe Nissan LEAF stoot geen CO₂ uit. Tijdens het gebruik is het daarom een emissievrij voertuig, hoewel de algehele bijdrage aan een schoner milieu uiteraard afhangt van de vorm van elektriciteit waarop de motor draait. Dit varieert per land en energieleverancier.

DESIGN

NISSAN LEAF

EEN OPVALLEND NIEUW DESIGN

In de pure, eenvoudige lijnen van de nieuwe Nissan LEAF komen inspiratie door natuur en technologie samen; een krachtig symbool dat perfect past bij onze tijd.

GEDREVEN DESIGN VANUIT ELKE HOEK

Scherp en aerodynamisch met zijn iconisch zwevend dak en spitse voorkant; de nieuwe Nissan LEAF gaat naadloos in zijn omgeving op.

SNIJD DOOR DE LUCHT

Dankzij zijn geavanceerde aerodynamische design breekt de nieuwe Nissan LEAF de wetten van de luchtweerstand. Daarnaast is de wagen ook nog eens ongelooflijk stil.

MODERN MET EEN TOUCH OF BLAUW

Het uitnodigende interieur design van de nieuwe Nissan LEAF biedt voldoende ruimte en klasse, met iconische accenten in blauw en zachte zetels.

PLAN UW RAZENDE RIT

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE NIEUWE NISSAN LEAF

Met de ongekend krachtige nieuwe accu, een veelzijdige selectie aan rij-instellingen om uw actieradius onder controle te houden en oplaadstations waar en wanneer u ze nodig hebt, komt u met de nieuwe Nissan LEAF overal: simply amazing!

SNEL LADEN VAN 20% TOT 80% ROND 60 MINUTEN***

Sluit uw nieuwe Nissan LEAF aan op een CHAdeMO snellader en laad uw batterij tot 80% vol in maximaal 60 minuten.

THUIS OPLADEN IN 7,5 UUR****

U kunt de batterij van uw nieuwe Nissan LEAF in 7,5 uur opladen met de 7 kW thuislader (Wallbox).


* Prijs berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 38.590 voor de Nissan LEAF 40kWh N-Connecta MY19. Totaal voordeel bestaat uit een korting (€ 5.490) en een voorwaardelijke recyclagepremie (€ 2.000), geldig op alle nieuwe Nissan LEAF. Aanbiedingen zijn enkel geldig voor particulieren van 01/12/2023 tot 31/12/20230 bij de deelnemende Nissan-concessiehouder op geselecteerde stockwagens. Het rijbereik tot 270 km o.b.v. Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. Gem. verbruik (WLTP): 18,5 – 20,6 kW/ 100 km – CO2-uitstoot: 0 g/km. De WLTP-meetprocedure heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen. Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming. ProPILOT is een geavanceerde Driver Assist-technologie, maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelwegen (gescheiden door vangrails), met de ogen op de weg en de handen aan het stuur. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de controle over het voertuig te behouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Informeer naar alle exacte voorwaarden en mogelijk premies bij uw Zero Emission adviseur in de showroom.

Private Lease prijs is berekend op een duurtijd van 42 maanden en 30.000 km. Nissan Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door RCI Financial Services n.v., Bergensesteenweg 281, 1070 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0413.419.641. Adverteerder: Nissan Belux N.V., Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838.306.068, RPR Antwerpen. Aanbod voorbehouden aan particulieren, minimum 18 jaar oud, woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden en het loonsoverdrachtdocument. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Nissan-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden

EASYfin Planning Financiering: Representatief voorbeeld – Lening op afbetaling (1) met laatste verhoogde maandaflossing. Contante prijs met verlengde waarborg. My Warranty (5 jaar/100.000km) : €38.215 BTWin. Voorschot (facultatief): €2.887. Kredietbedrag: €35.328. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 2,99 % en vaste jaarlijkse debetrentevoet 2,95 %. In 60 maandaflossingen. Terug te betalen in 59 maandaflossingen van € 403,10 waarvan € 5,75 voor de optie verlengde waarborg. Laatste verhoogde maandaflossing van €15.312,08. Geldig van 01/12/2020 tot en met 31/01/2021. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): €39.094,98.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Illustratief voorbeeld voor een Nissan LEAF Acenta met verlengde waarborg inbegrepen (5 jaar/100.000km) : €36.885 BTWin, voorschot €7.712, voorwaardelijke recyclagepremie van €2.000 en extra korting van €4.000. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): €23.173, voor een duur van 60 maanden. 59 maandaflossingen van €249 waarvan € 5,75 voor de verlengde waarborg, laatste verhoogde maandaflossing van € 11.023,23, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 25.714,10. (2) De thuislader ‘HOME BASIC 7kVA T2/T2S Nissan Edition’ met een waarde van €556 excl. BTW of €672,76 incl. BTW wordt gratis aangeboden bij aankoop van een Nissan LEAF. De waarde van de kosten voor de basisinstallatie (gelijkvormigheidscontrole niet meegerekend) van de thuislader, zijnde €480 excl. BTW of €580,80 incl. BTW, zal als bedrag van de totale te betalen aankoopprijs worden afgehouden. Indien blijkt dat de installatie supplementaire werken vereist voor de correcte configuratie van de thuislader bij de consument, zullen de bijkomende kosten hiervoor gedragen moeten worden door de consument. (3) De waarde van de kost voor het opladen van een Nissan LEAF en het rijden van 10.000 km met diezelfde wagen, zijnde €371,90 excl. BTW of €450 incl. BTW, zal als bedrag van de totale te betalen aankoopprijs worden afgehouden. Dit bedrag werd berekend op basis van de gemiddelde prijs per kW in Belgie (€0,25/kW – bron: www.vreg.be) vermenigvuldigd met 1.482 kW die nodig zijn om een Nissan LEAF op te laden en 10.000 km met diezelfde wagen af te leggen, volgens de gemengde cijfers van de WLTP homologatie. De WLTP-meetprocedure (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) heeft als uitgangspunt dat de testcondities de rijcondities in de praktijk zo dicht mogelijk benaderen, waardoor de vastgestelde waarden realistischer zullen uitvallen. Verschillende factoren kunnen het werkelijke rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de weersomstandigheden (o.a. buitentemperatuur, windkracht) en het gebruik van airconditioning/verwarming. Aanbiedingen (1) t.e.m. (3) zijn enkel van toepassing voor particulieren en professionelen (leasing niet inbegrepen) van 01/12/2020 t.e.m. 31/01/2021 bij aankoop van een Nissan LEAF. Enkel bij deelnemende Nissan-concessiehouders. Deze aanbiedingen mogen in geen geval worden ingewisseld voor hun contante waarde of tegen enige andere dotatie/vergoeding van welke aard dan ook, noch vervangen door een voordeel van gelijke waarde. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar – BTW BE0838.306.068 – IBAN BE81 2930 0778 6024 – RPR Antwerpen – beluxnl@nissan-services.eu. Afbeeldingen niet bindend. Milieu informatie: K.B. 19/03/2004: www.nissan.be.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten