Desmet & Zoon
Desmet & Zoon
 • NISSAN NV300

  VOORDELIGE EFFICIËNTE

Catalogusprijs*

€ 23.530

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 23.530

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET EEN EURO 6 MOTOR

LAADVERMOGEN 8,6M3 EN MAX. 1.280KG

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

STERK UITERLIJK, EEN GOED GEVOEL

NISSAN NV300

ZAKELIJK

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

De cabine van de NV300 is veel meer dan een comfortabele werkplek. Het is bovendien een zeer goed georganiseerd mobiel kantoor.

NISSAN NV300

PRECIES ZOALS U HEM WENST

Een uitgebreid gamma en veel opties maken het gemakkelijk om voor de nv300 te kiezen. ontwerp het model dat perfect bij uw bedrijf past.

NV300 VAN

KAN GROTE LADINGEN AAN

De NV300 Van is een behendig, ruim en een betrouwbaar werkpaard. Hij biedt u veel laadruimte en een middelgrote draaicirkel waardoor u handig kunt manoeuvreren en is zowel praktisch voor in de stad en rijdt ontspannen op de snelweg.

NV300 DUBBELE CABINE

KLAAR VOOR ALLES

De NV300 Dubbele Cabine is dé oplossing voor flexibel werken. Uw collega’s kunnen er makkelijk in en uit stappen dankzij de twee zijschuifdeuren en comfortabel van en naar het werk reizen. Hij is beschikbaar in twee lengtes, waardoor er genoeg ruimte is voor uw collega’s en er tot wel 4 m³ aan laadruimte is.

 

NV300 COMBI

LAAT DE BESTE INDRUK ACHTER

De slimme, ruime en comfortabele Combi zal uw passagiers versteld doen staan op weg naar het vliegveld, de wedstrijd, in de stad of op de snelweg.

 

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV300

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.
5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.
5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech, ongelukken en incidenten
niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band,
verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV300.
Volledig overdraagbaar.
En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de
dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust,
maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

GEÏNSPIREERD DENKEN

NISSAN NV300

NEEM MET GEMAK MEER MEE

Krijg meer voor elkaar met de nv300. De nv300 is ontworpen om uw werkdag eenvoudiger te maken. Door de brede achterdeuren kunt u gemakkelijk een europallet inladen of zelfs door de schuifdeuren opzij, waardoor ook bezorgingen op adres een stuk sneller gaan.

RUIMTE EN COMFORT IN ÉÉN

U HOEFT NIET TE KIEZEN

De NV300 Van kan tot wel 8,6 m³ aan vracht vervoeren en heeft een laadvermogen van maximaal 1.280 kg. Dit terwijl u in de NV300 Dubbele Cabine zes personen en al het gereedschap dat u nodig heeft kunt meenemen. In de NV300 Combi passen negen personen met voldoende ruimte voor comfort.

GEÏNSPIREERD DENKEN. SLIMMER LADEN

NEEM ZELFS DE LANGSTE VOORWERPEN MEE

U kunt het tussenshot omhoog klappen om extra lange voorwerpen te vervoeren – tot 3,75 m in de kortere NV300 of tot 4,15 m in de langere NV300.

CARROSSERIE VARIANT VAN NISSAN

STANDAARD MOGELIJKHEDEN. OP MAAT.

Nissan zoekt altijd naar manieren om uw bedrijf vooruit te helpen en daarom hebben we Business Ready-oplossingen ontwikkeld. U kunt kiezen uit carrosserie-varianten van Nissan. Deze ombouwmogelijkheden zijn ontworpen door Nissan en gedekt door onze 5 jaar garantie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

NISSAN CONNECT

GEAVANCEERDE EENVOUD

Het is voor ieder bedrijf van cruciaal belang om bereikbaar en op tijd te zijn. Daarom maken wij dat gemakkelijker voor u met NissanConnect, ons geraffineerde maar eenvoudig te gebruiken multimediasysteem dat met uw smartphone synchroniseert.

NISSANCONNECT

Navigatiesysteem met 7 inch kleuren touchscreen met verkeersinformatie en actuele kaartgegevens via USB. DAB digitale radio, bluetooth smarthphone-integratie, USB en AUX-aansluiting.

 

NAVIGATIESYSTEEM

Dankzij de duidelijke beelden, stembegeleiding en verkeersinformatie voelt u zich overal thuis en komt u nooit meer te laat.

 


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/08/2022 tot 31/08/2022 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten