Desmet & Zoon
Desmet & Zoon
 • NISSAN NV400

  DE BESTELWAGEN VOOR ALLE BEHOEFTEN

Catalogusprijs*

€ 24.890

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 24.890

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET EEN EURO 6 MOTOR

LAADVERMOGEN 17M3 EN MAX. 1.610KG

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

OPVALLEND EN EFFICIËNT

NISSAN NV400

ONTSPAN TIJDENS HET WERK

RUIMTE EN PRAKTISCHE CABINE

De cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, biedt uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand.

NISSAN NV400

PERFECT GESCHIKT

Het opvallende design van de Nissan NV400-bestelwagen maakt een verrassende eerste indruk, precies wat uw bedrijf nodig heeft. Bovendien zal de aerodynamische vorm een positief effect op uw brandstofbudget hebben.

 

UW LADING, UW KEUZE

NISSAN NV400 GESLOTEN BESTELWAGEN

Voor het efficiënt vervoeren van grote aantallen goederen, is de Nissan NV400 gesloten bestelwagen een briljante keuze, wat voor vervoer het ook betreft. Deze bestelwagen is verkrijgbaar met voor- of achterwielaandrijving en heeft een laadvolume van maximaal 17 m³ en een laadvermogen van maximaal 1610 kg.

TWEE IN EEN

NV400 CREW VAN

Met grote ruiten en comfortabele stoelen biedt de Nissan NV400 Crew Van plaats aan zes of zeven mensen en biedt dan ook nog voldoende laadruimte. Dankzij de keuze tussen voor- en achterwielaandrijving en de diverse laadvermogens vindt u gegarandeerd de perfecte wagen voor uw bedrijfsbehoeften.

HET ULTIEME PERSONENVERVOER

NISSAN NV400 COMBI

De stijlvolle, uitnodigende en flexibele Nissan NV400 Combi biedt comfortabel plaats aan maximaal negen personen, of zes personen met meer laadruimte. Dankzij een gebruiksvriendelijke schuifdeur kunnen passagiers probleemloos instappen. Goederen en apparatuur kunnen snel worden ingeladen. Alle inzittenden kunnen genieten van ruimte, comfort en de zekerheid van talrijke actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen.

 

 

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV400

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.
5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.
5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.
5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech,
ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg
zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan N400.
Volledig overdraagbaar.

En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor
de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust,
maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

DE BESTELWAGEN DIE ALLES HEEFT

NISSAN NV400 BESTELWAGEN

TOEGANG TOT ALLE RUIMTES

De Nissan NV400 gesloten bestelwagen biedt met gemak plaats aan grote ladingen en grote volumes, dankzij de lage dorpel en grote wijd openslaande deuren aan de zijkant en de achterkant. Met een functionele en duurzame laadruimte kan deze wagen elke bestelling aan.

VASTZETTEN

ALTIJD ALLES OP ZIJN PLEK

Voorkom glijden en schuiven: met diverse bevestigingspunten en vloerhaken kunt u ladingen van elk formaat vastzetten.

STALENBESCHERMING

VEILIGHEID VOOROP

Als u een extra zware lading vervoert, beschermt het standaard stalen schot van de NV400 de cabine.

HOUD UW LADING IN HET OOG

ALLES ONDER CONTROLE

Als u uw lading in het oog wilt houden, kunt u kiezen voor een glazen ruit in het stalen schot. Deze is bestand tegen botsingen en stoten, voor als uw lading zich verplaatst tijdens het rijden.

SLIMME OPLOSSINGEN

HET EBSTE VAN TWEE WERELDEN… PLUS EEN BEETJE EXTRA

Nissan innoveert door geavanceerde en nuttige technologie voor iedereen toegankelijker te maken. Onze Nissan technologie is gebruiksvriendelijk, dus rijden wordt veiliger en leuker. Dankzij apparatuur om afleiding van de bestuurder te beperken en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen is de Nissan NV400 de intelligente keuze in bestelwagens

AUDIOSYSTEEM

Kies muziek of zenders op de radio/cd-speler met bediening op het stuur. Of upgrade naar het premium audiosysteem dat DAB-radiofunctionaliteit en een MP3-speler omvat en waarmee u zelfs kunt genieten van de muziek op uw mobiele telefoon of tablet.

KIES UW EIGEN SOUNDTRACK

Luister met de USB-aansluiting en aux-ingang naar uw mobiele muziekbibliotheek of podcasts. Dit kan met de premium audio-upgrade. U kunt tijdens het rijden zelfs uw mobiele telefoon of tablet opladen.


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/08/2022 tot 31/08/2022 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten