Desmet & Zoon
Desmet & Zoon

Over ons

NISSAN DESMET & ZOON

Nissan Desmet is sinds jaar en dag een referentie in het zuiden van West-Vlaanderen. Door onze goede service hebben we intussen klanten uit het hele land

De familiezaak, die zeventig jaar geleden werd opgestart en altijd bleef uitbreiden op dezelfde locatie, is al een halve eeuw verdeler van Nissan. “Daarmee zijn we een van de langst draaiende Nissan-garages in België. En met mijn zoon Michiel en zijn vrouw Tatjana staat de derde generatie klaar. Brendy runt de zaak uit met zijn vrouw Mieke, een verkoper, drie ateliermedewerkers en een persoon die de kleine werkzaamheden voor zijn rekening neemt.” Een goed geoliede machine, kortom.

Bijkomende troef is dat Nissan een topmerk is, bekend om zijn betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid. Daarom hebben we besloten 7 jaar garantie aan te bieden bij de aankoop van een particuliere wagen. Op de LCV wagens zit er een standaard garantie van 5jaar.

Het Nissan Desmet Team Waregem heten jullie van harte welkom.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

Brendy Desmet
Zaakvoerder


brendy@nissan-desmet.be

Mieke Dujardin
Zaakvoerdster/ Boekhouding


mieke@nissan-desmet.be

Michiel Desmet
Master Technieker


michiel@nissan-desmet.be

Tatjana Tempelaere
Service Advisor/ Boekhouding


tatjana@nissan-desmet.be

Yannick Devloo
Sales Advisor


verkoop@nissan-desmet.be

Wouter Goedefroidt
Mekanieker


Robbe De Prijck
Mekanieker


Glenn Cannie
Koetswerkhersteller


Ann Vanhove
Onderhoudsmanager


CONTACTEER ONS

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten